Appel-bosbessencrumble.

Appel-bosbessencrumble.

Geplaatst op

Een heerlijke crumble voor het ontbijt! Er komt binnenkort nog een heerlijke crumble online, die is iets minder clean haha! Wel net zo lekker in de ochtend, maar een wat minder bewuste start van de dag misschien ;-)!

Deze appel-bosbessencrumble is lekker fris, vullend en gezond.

Voor 1 persoon

  • 1 kleine ovenschaal
  • 1/2 appel (Elstar, in stukjes)
  • snuf kaneel
  • handje bosbesjes
  • 2 el havervlokken
  • 1 el kokosolie (gesmolten)
  • 1 el honing

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Snij de appel (met schil) in stukjes en meng met de kaneel + bosbesjes.

Meng de overige ingrediƫnten met elkaar tot een soort crumble en leg dit op het fruit.

Bak dit 15-20 minuten totdat de crumble goudbruin is.

Serveer met wat magere kwark of yoghurt.

Eet smakelijk.