Bruschetta met Boursin

Bruschetta met Boursin

Geplaatst op

Het is weer tijd voor een leuke insideractie. Dit keer wederom i.s.m Uit Paulines Keuken en Boursin. Ik kreeg vorige week al een heel leuk pakketje thuis gestuurd. Heerlijk met Boursin erin en een leuke messenset!

Allerlei ideeën schoten door mijn hoofd! Receptje 1 werden deze snelle bruschetta, lekker bij een kop soep. Zoals deze courgettesoep .

Voor 6 stuks heb je nodig

  • twee pistoletjes (afbak of vers)
  • een bakje Boursin (of kruidenboter)
  • 1 tomaat
  • scheutje olijfolie
  • takje peterselie

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de pistoletjes in de lengte in drieën, zodat je drie sneetjes krijgt.

Besmeer deze royaal met de kruidenboter.

Doe ze voor circa 10 minuten in de oven totdat bruin en knapperig.

Snijd ondertussen de tomaat in vieren en ontdoe van het vruchtvlees. Snijd de tomaat in kleine blokjes, meng dit met wat olijfolie en peterselie. Breng naar eigen wens op smaak met zout /o peper.

Haal de broodjes uit de oven en leg de tomaat erop.

Eet smakelijk!