Geitenkaas-hüttenkäse kroketjes.

Geitenkaas-hüttenkäse kroketjes.

Geplaatst op

Borrelen in het weekend! Hoe leuk, wijntje - Radlertje of Spa Roodje erbij!

Het was weer feest in huize Chantal en Jeroen, om meerdere redenen. Maar eentje daarvan was dat Jeroen jarig geweest is. Ik ben weer losgegaan van taarten tot aan Saoto (soep) en allemaal hapjes.

Zoals deze kroketjes. Heerlijk van smaak en lekker snel klaar!

Voor 12 stuks heb je nodig

  • 1 bakje cottage cheese
  • 50 gram zachte geitenkaas
  • 1 tl salieblad
  • zout en peper naar wens
  • 1/2 ei
  • 1 tl mosterd
  • 2 el bloem
  • paneermeel
  • olie om in te bakken

Meng de cottage cheese met de geitenkaas en kruiden + mosterd. Meng ook het ei erdoorheen en de bloem.

Prak dit lekker samen totdat het een stevige massa geworden is.

Verwarm wat olie in een koekenpan.

Verdeel het beslagje in bolletjes, rol door de paneermeel en bak ze rondom goudbruin.

Serveer met een lekker sausje, zoals chilisaus.