Havermout met banaan en chiazaad.

Havermout met banaan en chiazaad.

Geplaatst op

Lang geleden dat ik een ontbijtje online zette!

Terwijl het ontbijt toch vaak een feestje hier is. Zoals met deze mugcake met peer, dadels en chocolade. Yum!!

Met deze koudere dagen (of de afgelopen koudere misschien zelfs) blijft een warm bordje havermout toch wel nr 1.

Daarom voor jullie een lekker ontbijtje!

Voor 1 persoon

  • 250 ml (soya)melk
  • 1 banaan
  • 1 el chiazaad
  • 1 el gedroogde cranberries
  • 1 tl kaneel
  • 40-50 gram havermout

Breng de melk langzaam aan de kook, samen met de cranberries + chiazaad + kaneel.

Doe hier een halve banaan (in stukjes) bij en voeg tot slot de havermout mee.

Roer dit rustig door (met een houten lepel of pannenlikker) totdat alles mooi indikt.

Klaar? Serveer met wat plakjes banaan boven en evt. nog wat honing.

Eet smakelijk!