Havermout met bosbessen en cranberry's

Havermout met bosbessen en cranberry's

Geplaatst op

Zo, dat is lang geleden! Ik ben in de tussentijd druk met klussen/verhuizen en ook net op vakantie geweest. Ik moet zeggen dat ik op vakantie een ontbijtje zoals deze best gemist heb. In de USA staat er bij het buffet vrijwel niets verantwoords. Het waren voornamelijk donuts, bagels etc etc. Enfin, vanochtend dus extra genoten hiervan!

Hier het recept!

Voor 1 persoon:

  • 6 el havermout
  • 200 ml (soja)melk
  • handje (diepvries)bosbessen
  • handje gedroogde cranberry’s
  • 1-2 el kokos
  • Tevens 1 tl kaneel

Breng de melk langzaam aan de kook. Voeg terwijl de melk opstaat de kokos, kaneel en cranberry’s toe. Als de melk langzaam begint op te warmen doe je de havermout erbij. Laat dit rustig opstaan tot het indikt. Voeg ondertussen de bosbessen. Als het de consistentie heeft van een soort pasta is het klaar ;-)!

Serveer, eet en geniet.

Eventueel een lepeltje suiker of honing toevoegen is optioneel.