Havermoutkoekjes met appel

Havermoutkoekjes met appel

Geplaatst op

Alsof je een soort Liga eet met zachte stukjes appel. Zo smaken deze appelkoekjes.

Ze zijn heerlijk als tussendoortje, met een lichte crunch en (een beetje) bewust.

Overtuigd? Snel maken!

Voor 9 koekjes heb je nodig:

  • 2 kleine Elstars
  • 50 gram gesmolten kokosolie
  • 1 ei
  • 1 el kaneel
  • snuf zout
  • 1 el amandelmeel
  • 100 gram havermout
  • 2 el rietsuiker
  • 50 gram rozijnen
  • 2 el lijnzaad

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Rasp de appel (met schil) in een kom. Doe hier de overige ingrediënten ook bij en meng goed door.

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Maak met twee lepels kleine hoopjes van het beslag en druk een beetje plat.

Bak de koekjes in circa 30 minuten goudbruin.

Veel bakplezier!