Kaaskoekjes met maanzaad.

Kaaskoekjes met maanzaad.

Geplaatst op

Deze smaken bijna zoals ze thuis ook smaakten! Vroeger werden deze vaak gemaakt door mijn moeder. Kaaskoekjes zijn super snel te maken en de smaak die je ervoor terug krijgt is top! Crunchy en lekker zout. Ideale snack toch?!

Voor 15-20 stuks:

  • 100 gram harde kaas (geraspt)
  • 100 gram (room)boter
  • 100 gram bloem
  • 1 el maanzaad
  • snuf zwarte peper

Verwarm de oven voor op 150 graden.

Laat de boter even zacht worden in de magnetron.

Meng de geraspte kaas met de boter en wat zwarte peper. Als dit goed verdeeld is meng je ook de bloem + maanzaad erbij. Klop of kneed dit even goed door.

Verdeel in kleine balletjes, druk deze plat en bak ze in ca. 20-25 minuten goudbruin en gaar.

Bewaar ze luchtdicht, maar ze zijn zo op. Trust me!