Kerststol Broodpudding met frambozen en witte chocolade.

Kerststol Broodpudding met frambozen en witte chocolade.

Geplaatst op

Als je al genoeg hebt van al dat kerstbrood óf als je wat kerstbrood over hebt van de feestdagen is het misschien een lekker idee om er een broodpudding van te maken. Lekker als ontbijtje als je graag wat warms wilt. Of eventueel als dessert.

Voor 2 porties

  • 3-4 plakjes kerststol (met spijs)
  • 200 ml melk
  • 1 ei
  • 1 theelepel kaneel
  • Handje (diepvries of verse) frambozen
  • 50 gram fijngehakte witte chocolade

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de plakken kerstbrood in blokjes. Klop in een kom de melk samen met het ei en de kaneel. Doe het brood erbij. Verdeel dit over 1 kleine ovenschaal of over 2 kleine ovenschaaltjes. Je kan ervoor kiezen de frambozen mee te bakken of ze als garnering te gebruiken. Na 15-20 minuten is het klaar. Garneer met de witte chocolade en evt nog wat frambozen. Enjoy!