Mango-mascarponetoetje.

Mango-mascarponetoetje.

Geplaatst op

Een heerlijk en snel toetje!

Een typisch gevalletje van de-koelkast-moet-leeg-en-dan-maak-je-dit :)

Voor twee personen:

  • 2 el mascarpone
  • kwart verse mango in stukjes
  • 5-6 el magere kwark
  • 2 blaadjes gelatine
  • Iets om de gelatine in los te koken (beetje slagroom of wat sap).
  • 1-2 tl slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker

Week de gelatine in koud water.

Snij de mango in stukjes en hou 1/3 apart als garnering.

Doe de overige mango, samen met de mascarpone - vanillesuiker & kwark in een keukenmachine. Doe de gelatine in een pannetje en laat dit (in wat water, sap, slagroom) even smelten. Meng dit bij het mascarpone mengsel.

Keukenmachine aan en mixen maar :).

Giet dit in een kommetje en laat opstijven in de koelkast.

Garneer met verse mango en wat praliné

Eet smakelijk!