Noedels met biefstuk.

Noedels met biefstuk.

Geplaatst op

Een lekker snel maaltje voor doordeweeks! Noedels, altijd goed! Goed stukje biefstuk en groenten, heerlijk!

Voor twee personen heb je nodig:

  • 125 gram noedels (of mie, net wat je hebt)
  • 2 stukjes biefstuk
  • 2 el ketjap
  • 1 el sambal
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • sap van 1/2 limoen
  • handje cashewnoten
  • groenten naar wens, denk aan peultjes of boontjes bijvoorbeeld.
  • olie

Marineer de biefstukjes gedurende 15 minuten in een mengsel van ketjap, sambal en limoen.

Eenmaal gemarineerd verwarm je een pan wat olie en bak de biefstuk rondom goudbruin. Doe de rest van de marinade er ook bij en laat de biefstuk lekker sudderen.

Zet wat water op en kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking.

Pak ook de gewenste groenten en blancheer deze kort (indien nodig).

Pak nu een grote pan, bak hier rondom de ui en knoflook (gesnipperd) in, doe hier de groenten bij.

Snij de biefstuk in reepjes. Wil je hem rood of medium houden? Bak dan niet mee. Liever niet rood van binnen? Wok dan de biefstukreepjes mee met de groenten. Voeg de noedels erbij en tot slot ook de cashewnoten.

Serveer direct.

Eet smakelijk.