Nootjes met honing en rozemarijn.

Nootjes met honing en rozemarijn.

Geplaatst op

Zelf je borrelnootjes maken?!

Super leuk! Ik maakte ze eerder al met kaneel en chili. Maar zoals met zoveel, de keuze is reuze. En je kan dus zelf volop losgaan met je favo-smaken. Dit keer maakte ik ze dus met honing en rozemarijn. Een feestje voor op je borreltafel!

Voor een goed bakje vol

  • een goed bakje vol rauwe noten (cashewnoten bijvoorbeeld)
  • 2 el honing
  • 1 el rozemarijn
  • snuf paprikapoeder
  • grof zeezout

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Meng de noten met de honing en rozemarijn.

Leg dit op een (met bakpapier) beklede bakplaat.

Bak de noten in circa 20 minuten goudbruin en knapperig.

Je zal zien dat de honing wat begint te smelten en karamelliseert.

Als ze klaar zijn? Bestrooi met de paprikapoeder en zeezout (naar eigen wens).

Laat ze zoveel mogelijk los van elkaar afkoelen, anders zit het aan elkaar vast ;-)

Enjoy!