Pain-au-chocolat.

Pain-au-chocolat.

Geplaatst op

Een versimpelde versie van de pain-au-chocolat, maar net zo lekker! Trust me...!

Dit lekkere hapje is niet heel lowcalorie, maar wel de ultieme sinner op deze mooie zondag! Terwijl jullie dit lezen, sta ik mijn zondes weg te zweten in de Crossfitbox. Zucht ;-)! En nog mooier, je hebt feitelijk maar een paar ingrediƫnten nodig!

Per persoon

  • 1 velletje bladerdeeg
  • 1 el pure chocolade (in stukjes)
  • losgeklopt ei
  • snufje grof zeezout

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Laat de bladerdeeg (indien diepvries) ontdooien. Eenmaal ontdooid?

Leg dan de chocolade in het midden van het deeglapje en rol of sla de beiden flapjes om.

Druk de zijkantjes een beetje dicht.

Bestrijk met het losgeklopte ei en bestrooi met wat zeezout.

Bak de broodjes op 200 graden Celsius af gedurende 20 minuten. oooOf tot goudbruin en lekker crunchy.

Eet smakelijk.