Pompoen-ricottapannenkoekjes.

Pompoen-ricottapannenkoekjes.

Geplaatst op

Ziet dit er niet yummm uit?!

Het zijn heerlijke fluffy pannenkoekjes op basis van pompoen en ricotta. Ik maakte deze met de resterende vulling van mijn ravioli met pompoen + ricotta. Iets met no-waste..:)

Dit is goed als ontbijt of als lunch en je kan het variƫren met een avocado erbij of bijv. crispy bacon.

Voor 1 portie

  • 1 el pompoenpuree
  • 1 el ricotta
  • 2 el boekweitmeel
  • 1 ei
  • snufje zout
  • 1 tl bakpoeder
  • (kokos)olie om in te bakken

Meng alle bovenstaande ingrediƫnten met elkaar.

Laat dit even 1-2 minuten staan.

Verwarm de olie in de pan en schep vier kleine hoopjes van het beslag.

Keer om als de onderkant droog is en de bovenkant belletjes begint te vertonen.

Bak de andere kant ook gaar.

Serveer naar wens en bon appetit...!