Rucola-stamppot.

Rucola-stamppot.

Geplaatst op

In deze donkere dagen met wind, zon en dan weer regen wil je na een dag werken alleen maar snel eten en het liefst ultieme comfort. Ik vind stamppotten heerlijk! Ik heb misschien wel eens geschreven dat ik niet heel dol ben op gekookte aardappelen an sich....

maar een stamppotje dan weer wel. Tsja, ben ook maar eens mens he ;)!

Deze variant met rucola is lekker snel klaar en heerlijk door het pitje van de rucola.

Nodig voor 2 porties

  • 300 gram kruimige aardappelen
  • 60 gram rucola
  • 1 tl roomboter
  • Scheutje melk
  • Zout en peper
  • Stamper
  • Handje walnoten

Schil de aardappelen en kook deze volgens de beschrijving op de verpakking.

Eenmaal klaar giet je het water af.

Pak de stamper en prak de aardappelen.

Breng op smaak met zout en peper, voeg de boter en melk toe en prak weer. Nu de rucola erdoorheen, prak dit erdoorheen of meng het met een grote lepel.

Serveer met een rookworst of met stoofvlees

Strooi de walnootjes eroverheen en eet smakelijk!