Salade met rosbief, granaatappel en geitenkaas.

Salade met rosbief, granaatappel en geitenkaas.

Geplaatst op

Salade voor lunch! Yes :-)!

Ik krijg vaak de vraag waar ik de tijd vandaan haal om voor de lunch een salade te eten. Nouja, niet het eten. Maar voornamelijk het voorbereiden van. Ik geloof in de eenvoud van een salade en met simpele basics kun je een salade al snel uitdagend (en dus lekker!) maken.

En die tijd..? Ik kan goed multitasken. Dus als ik na een lange dag het avondeten maak, trek ik tegelijk een zak spinazie of blik linzen open. Fluitje van een cent, trust me!

Voor deze salade heb je nodig

  • 100 gram rucola e/o veldsla
  • scheut (walnoten) olie (1el)
  • scheutje (port)azijn (1el)
  • zachte geitenkaas
  • paar plakjes rosbief
  • granaatappelpitjes (ongeveer van 1/4 granaatappel)
  • pecannoten

Meng de rauwkost met de olie en azijn. Breng naar wens op smaak met zout e/o peper.

Leg of schep (of wat je wil) de overige ingrediƫnten erbij! En voila...

Klaar! Eet smakelijk!