Tofu met sesam-kokostopping.

Tofu met sesam-kokostopping.

Geplaatst op

Een keer wat anders. Ik had nog nooit met tofu gekookt eigenlijk! Wel eens soortgelijke producten gegeten. Ik had laatst een cursus op het werk waarop we bepaalde vaardigheid gingen oefenen op juist tofu, haha! Toen dacht tsja, ik ga hier dan ook maar mee aan de slag.

Uiteraard met een nieuw stukje van de supermarkt ;-)

Ik maakte er een wokgerecht van met noedels, kip en groenten. En stukje twee werden deze crunchy stukjes die ik ook bij een wokgerechtje at.

Voor 1 persoon:

  • 100-125 gram tofu
  • 1 tl seroendeng
  • 1tl zwart e/o wit sesamzaad
  • snufje zout

Snij de tofu in blokjes. Doe wat olie in een koekenpannetje. Bak de tofu rondom goudbruin (en knapperig) in wat olie.

Als klaar, besprenkel dan met de overige ingrediƫnten.

Serveer dit met een wokgerecht zoals deze.

Eet smakelijk.