Tortilla's gevuld met kip en kidneybonen

Tortilla's gevuld met kip en kidneybonen

Geplaatst op

Tortilla’s; wie lust ze niet!! Het is snel en makkelijk!. Van de week at ik ze toevallig gevuld met gehakt, groenten en wat wasabi-rucola. Nu post ik niet daar het recept van, maar wel van deze versie met kipfilet en kidneybonen.

Voor 2 personen heb je nodig:

  • Een stukje kipfilet
  • Een half uitje
  • 1 teentje knoflook
  • 1 klein blikje kidneybonen
  • 1 handje (diepvries)doperwten
  • een rode (of gele) paprika
  • Wat zout en peper
  • Een mespunt cayennepeper
  • 1 tl-tje paprikapoeder
  • Snufje komijnzaad.
  • Evt. wat verse koriander. En natuurlijk de wraps/tortilla’s.

Snij de kipfilet in stukjes. Bak deze gaar samen met de kruiden. Bak de ui en knoflook (beiden gesnipperd) even mee. Voeg de overige groenten toe. Als je het net wat smeuïger wil kun je er wat ketchup of chilisaus bij doen.

Vullen - rollen - eten!

Lekker met een schepje crème fraîche of maak er een magere saus bij van yoghurt en wat verse kruiden. Of doe wat rauwkost erbij in je wrap!

Vegetariër: laat de kip dan weg :).