Wentelteefjes met frambozen en chocolade

Wentelteefjes met frambozen en chocolade

Geplaatst op

Een verwenmoment hoort bij het weekend of gewoon omdat je er zin in hebt! Deze wentelteefjes zijn een traktatie, wat zeg ik: een ware guilty pleasure, op je bord! Smakelijk door de volle chocoladesmaak en het lekkere brood gebakken in boter… zal ik doorgaan?

Voor 2 porties heb je nodig;

  • 6 blokjes chocolade
  • Handje (diepvries) frambozen
  • Twee plakken brood
  • 100 ml melk
  • 1 ei
  • Snuf kaneel
  • Roomboter om te bakken
  • Crème fraiche als garnering of wat kaneelsuiker

Koop een brood die ongesneden is. Snij twee dikke plakken hiervan van zo’n 3-4 cm.

Snij beiden in het midden in zodat je een zakje krijgt. Hak de chocolade en frambozen fijn. Schep dit in het brood-zakje.

Meng het ei met de melk en kaneel. Verhit de (room)boter alvast in een koekenpan.

Leg de broodplakken in het melk-mengsel, zodat deze aan beide kanten geweekt is. Bak de plakken brood aan beide kanten goudbruin. Serveer warm en enjoy…