Zalm-kikkererwtencurry.

Zalm-kikkererwtencurry.

Geplaatst op

Voor 2 personen heb je nodig:

  • 150 gram verse zalm
  • 150 gram kikkererwten
  • 100 gram spinazie
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 tl rode currypasta
  • 1 mespunt djinten, kurkuma en cayennepeper
  • 1 el olijfolie
  • 150 ml kokosmelk

Snipper de ui en knoflook fijn. Bak deze aan in wat olijfolie. Voeg de kruiden en currypasta toe. En tot slot ook de kokosmelk. Even doorroeren. Voeg nu de kikkererwten ook toe.

Snij de zalm in stukjes en leg deze in de pan.

Was de spinazie indien nodig, zand in je curry is niet lekker haha en voeg dit als laatste toe aan de curry.

Even mengen, controleren of de zalm een beetje gegaard is en opscheppen maar. Serveer met rijst en/of naan